Contacteer onze vakmensen Investeren of wonen in Spanje? reken op ons!
Bel ons Kantoor: +32 0472 773769 of info@immospain.be

Wie zijn wij

immospain

Immospain voert promotie in België voor de aankoop / verkoop van nieuwbouw en bestaande huizen, villa’s, appartementen en bouwgrond in Spanje.

Wij vormen de schakel tussen Belgische en Nederlandse klanten en de professionele Immobiliën makelaars Groep Van Camp in Spanje.

Onze diensten zoeken samen met jou de beste woning, villa ,vakantiewoning met de mooiste  ligging, met zwembad , zonder zwembad, winterappartement, zomerappartement, om te investeren, om te verhuren of niet te verhuren,  om samen met de kinderen, kleinkinderen te genieten van een eigen plek…

Kortom de woning, villa, appartement … die het best aan jouw verwachtingen voldoet.

VAN CAMP GROEP: MEER DAN 25 JAAR VAN IMMOBILIEN EXPERTISE IN SPANJE – BIV 202404

Nu, 25 jaar later, heeft de “Van Camp Immobilien Groep” nog steeds haar hoofdkantoor in Alcossebre aan deoostkust van Spanje en is de “Van Camp Immobilien Groep” één van de langst gevestigde immobilien kantoren in de regio van Valencia en heeft een nieuwe delegatie geopend aan de COSTA DEL SOL in Marbella/San Pedro de Alcantará.

De  “Van Camp Immobilen Groep” is gespecialiseerd in de aankoop / verkoop van nieuwbouw en bestaande huizen. Wij verkopen zowel aan particulieren als aan professionele vastgoed investeerders. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise durven wij stellen dat wij de aangewezen partij zijn om een vlotte aankoop van Uw huis, appartement , grond of een commerciele investering in Spanje te garanderen.

Wij verstaan perfect het groot belang van een goede communicatie en het leveren van een kwaliteits service. Met de “Van Camp  Immobilien Groep” heb je een betrouwbare partner in Spanje die hard werkt om Uw belangen te verdedigen.

Met onze “LIFE-Time AfterSales Service” bieden wij onze klanten een fantastische en  unieke service die maakt dat al onze klanten gelukkige en tevreden eigenaars zijn van een eigendom in Spanje.  Al onze klanten weten immers dat ze steeds op ons kunnen rekenenen. Wij streven naar een 100% klant tevredenheid en stellen alles in het werk om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen.

De “Van Camp Immobilien Groep” heeft na vele jaren hard werken een reputatie opgebouwd  van grote klantvriendelijkheid, uitstekend dienstbetoon,  professionaliteit en toewijding. Al onze medewerkers zijn onderlegde professionals die met gedrevenheid U steeds zullen helpen.

Onze bedrijfspolitiek is een politiek van volledige  openheid naar de klant toe, integriteit, geheimhouding van alle persoonlijke data en een korrekte uitoefening van ons vak. Wij spreken vlot Engels, Spaans, Frans, Duits en Nederlands.

Waar zijn onze immobilien kantoren gelegen in Spanje?Waar zijn onze immobilien kantoren gelegen in Spanje?

In Alcossebre (Valencia): Avenida Manila s/n, 12579 Alcossebre (Castellon)

In Marbella (Malaga): calle Lagasca 18, esq. San Juan, 1ºb – San Pedro de Alcantara

Wat is ons huizen aanbod?

Stijlvolle huizen op de golfbaan
Appartementen
aan het strand
Prestigieuze villa’s
Villa’s
dicht aan het strand
Mooie lange termijn Investeerders projekten
Appartamenten
met goede verhuur potentieel
Spaanse Finca’s
met grote landstukken
Immobilien Van Camp is véél meer dan alleen maar een Immobilien Makelaarskantoor in Spanje.
Wij bieden u een compleet dienstenpakket aan waarmee wij alles uit Uw handen nemen:
Immobilien – Financiering – Decoratie & Meubilering – Verzekeringen – Onderhoud – Verhuringen – Telecommunicatie & Internet

* Een compleet dienstenpakket:
Ons departament Immobilien zorgt voor de aankoop / verkoop van Uw woning in Spanje. Wij vinden voor U de woning in Spanje waarvan U steeds gedroomd heeft. Wij regelen de financiering van Uw huis. Wij zorgen voor een korrekte inschrijving in het Register van Eigendommen. Wij richten Uw woning in naar Uw smaak en budget. Wij onderhouden Uw woning, tuin en zwembad. Wij doen alle vertalingen voor U.

Kortom, wij staan U bij met raad en daad met onze fantastastische “LIFE-Time Assistance”; en dit zolang U een woning heeft in Spanje.Verder hebben wij een departament “Verhuringen”, “Verzekeringen”, “Boekhouding”en zelfs één voor “Telecommunicatie”

Verder staan wij ten Uwen dienste met:

1. Organizatie van een inspectie vlucht

Inspectievluchten worden vastgelegd zodat U met eigen ogen de door U pre-geselekteerde woningen kan bezichtigen. Ons doel is het U zo gemakkelijk mogelijk maken en de woning te vinden die precies bij U past.

2. Het zoeken van de juiste Woning voor U in Spanje

Wij hebben een uitgebreide portefeuille van woningen en appartamenten aan de Costa del Azahar. Wat je ook zoekt; een mooie vakantiewoning in Spanje of U wenst te verhuizen naar Spanje; wij zijn Uw ervaren partner om precies dat te vinden wat U zoekt.
Wij hebben de volgende eigendommen in portefeuille:

  • Luxueuze golf projekten
  • Mooie Appartamenten aan het strand
  • Spaanse fincas in het binnenland
  • In prijs verlaagde appartamenten en woningen
  • Mooie investeringsprojekten (lange termijn)
  • Appartamenten met goede verhuur mogelijkheden

3. U heeft de Woning gekocht die U zocht, maar wat gebeurt er nu?

Dit is wanneer onze fantastische LIFEtime Aftersales Service “COMPLETE COMFORT” in voege treedt. Het kopen van een woning in Spanje is verschillend van de aankoop van een woning in Belgie of Nederland en daarom hebben wij deze Aftersales Service ontwikkeld.
Het aankopen van een woning in Spanje kan soms onverwachte problemen opleveren en precies daarom is het zo belangrijk om te weten dat U steeds op een betrouwbare partner kan terugvallen. Ons toegewijd team zal U assisteren bij elke fase in de aankoop van Uw woning en gedurende de volledige periode dat U een huis bezit in Spanje.

4. Meubilering en inrichting van Uw huis in Spanje

Eén van de meest uitdagende en tijdrovende onderdelen is het meubileren en inrichten van Uw woning. Ons LIFEtime Aftersales department “COMPLETE COMFORT” heeft een toegewijd team van professionelen, die alle werken netjes coordineren.
Eén zaak die velen vergeten is dat het inrichten van een woning meer behelst dan alleen maar bemeubeling. Om een woning om te toveren tot een gezellige thuis is een heel team nodig van elektriekers, loodgieters, gordijnmakers, slotenmakers, interieur inrichters, reinigingsmensen en mensen van onderhoud.Wij bieden U ook de mogelijkheid WIFI geinstalleerd te hebben zonder vaste kosten en volledig flexible.

5. Verhuur van Uw eigendom in Spanje

Onze mensen zijn ervaren en toegewijd om U te helpen Uw eigendom te verhuren. Onze mensen kunnen ervoor zorgen dat Uw woning steeds klaar is om te worden verhuurd. Indien U beslist Uw woning te verhuren dan kan U onmiddellijk een gedeelte van Uw investering terugverdienen.

6.Onderhoud van Uw Eigendom en service ter plaatse

Vraag zonder verplichting prijsopgave van onderhoud tuin, zwembad, verbouwingen, alsook organisatie van activiteiten , persoonlijke veiligheid, vervoer ed.