Contacteer onze vakmensen Investeren of wonen in Spanje? reken op ons!
Bel ons Kantoor: +32 0472 773769 of info@immospain.be

Onze service

IMMOSPAIN IS VÉÉL MEER DAN ALLEEN MAAR EEN PROMOTIEKANTOOR VOOR SPAANSE EIGENDOMMEN

Wij bieden u een compleet dienstenpakket aan waarmee wij alles uit handen nemen: Immobilien – Financiering – Decoratie & Meubilering – Verzekeringen –  Onderhoud –  Verhuringen – Telecommunicatie & Internet

Een compleet dienstenpakket:

Ons departement Immobiliën zorgt voor de aankoop / verkoop van uw woning in Spanje. Wij vinden voor u de woning in Spanje waar u steeds van  gedroomd hebt. Wij regelen de financiering van uw huis. Wij zorgen voor een correcte inschrijving van uw eigendom in Spanje in het Register van Eigendommen. Wij richten uw woning in naar uw smaak en budget. Wij onderhouden uw woning, tuin en zwembad. Wij doen alle vertalingen voor u. Kortom, wij staan u bij met raad en daad met onze fantastische “LIFE-Time Assistance” en dit zolang u een woning heeft in Spanje. Verder hebben wij een afdeling “Verhuringen”, “Verzekeringen”, “Boekhouding”en zelfs één voor  “Telecommunicatie”

immospain

Reken eveneens op:

Organisatie van een inspectie vlucht

Inspectievluchten worden vastgelegd zodat u met eigen ogen de door u pre-geselecteerde woningen kan bezichtigen.  Ons doel is het u zo gemakkelijk mogelijk maken en de woning te vinden die precies bij u past.

Het zoeken van de juiste Woning voor u in Spanje

Wij hebben een uitgebreide portefeuille van woningen en appartementen aan de Costa del Azahar.

Wat u ook zoekt,  een mooi eigendom voor vakantie of permanente bewoning, wij zijn uw ervaren partner om precies dat te vinden wat u zoekt.

Wij hebben de volgende eigendommen in portefeuille:

  • Luxueuze golf projecten
  • Mooie Appartementen aan het strand
  • Spaanse finca’s in het binnenland
  • In prijs verlaagde appartementen en woningen
  • Mooie investeringsprojecten (lange termijn)
  • Appartementen met goede verhuur mogelijkheden

U heeft de Woning gekocht die u zocht, maar wat gebeurt er nu?

Dit is wanneer onze fantastische LIFEtime Aftersales Service  “COMPLETE COMFORT” in voege treedt. Het kopen van een woning in Spanje is verschillend van de aankoop van een woning in België of Nederland en daarom hebben wij deze Aftersales Service ontwikkeld.

Het aankopen van een woning in Spanje kan soms onverwachte problemen opleveren en precies daarom is het zo belangrijk om te weten dat u steeds op een betrouwbare partner kan terugvallen. Ons toegewijd team zal u assisteren bij elke fase in de aankoop van uw woning en gedurende de volledige periode dat u een huis bezit in Spanje.

Meubilering en inrichting van uw huis in Spanje

Eén van de meest uitdagende en tijdrovende onderdelen is het meubileren en inrichten van uw  woning. Ons  LIFEtime Aftersales department “COMPLETE COMFORT” heeft een toegewijd team van professionelen, die alle werken netjes coördineren.

Eén zaak die velen vergeten is dat het inrichten van een woning meer behelst dan alleen maar bemeubeling. Om een woning om te toveren tot een gezellige thuis is een heel team nodig van elektriekers, loodgieters, gordijnmakers, slotenmakers, interieur inrichters, reinigingsmensen en mensen van onderhoud.

Verhuur van uw eigendom in Spanje

Onze mensen zijn ervaren en toegewijd om u te helpen uw eigendom te verhuren. Onze mensen kunnen ervoor zorgen dat uw woning steeds klaar is om te worden verhuurd.  Indien u beslist de woning te verhuren dan kan u onmiddellijk een gedeelte van de investering terugverdienen.

Juridisch advies in Spanje

Indien u dit wenst, kunnen wij  advocaten aanbevelen die gespecialiseerd zijn in de materie van vastgoed en die correcte en objectieve informatie geven. Wij menen dat wanneer u een huis koopt in Spanje het belangrijk is dat de koper volledig begrijpt de procedures, de uitvoeringstermijn en zicht heeft op alle kosten.
Met behulp van een ervaren en bekwame advocaat kan u verzekerd zijn van goed advies gedurende de hele transactie. Indien u wenst kunnen wij U advocaten aanbevelen, die geselecteerd zijn op basis van hun kennis van de lokale markt, uitgebreide ervaring, klant referenties, scherpe tarieven en klantvriendelijkheid.