Contacteer onze vakmensen Investeren of wonen in Spanje? reken op ons!
Bel ons Kantoor: +32 0472 773769 of info@immospain.be

Inspectietrip

WORDT DE GELUKKIGE EIGENAAR VAN EEN PRACHTIGE WONING IN HET WARME EN ZONNIGE SPANJE IN 3 SIMPELE STAPPEN!

immospain, wonen in de zon

1) Zoek en vind uw Spaanse droomwoning

Om een inspectie trip te boeken  is het voldoende dat u ons een idee geeft van uw te besteden budget en welke type  woning u wenst.
Uiteraard kan u reeds een kijkje nemen in onze database. Surf op onze website, doorblader alle woningen die in de listings  staan en laat ons weten welke huizen uw voorkeur wegdragen.

2) Boek uw inspectietrip naar Spanje

Vlieg over en beleef een leuke tijd met ons in Spanje!

Gedurende uw verblijf in Spanje kan u met eigen ogen de geselecteerde woningen bezichtigen.

Dit is zonder twijfel de beste manier om vertrouwd te geraken met de omgeving en tevens de woning te selecteren die het best bij u past. Indien gewenst, kunnen wij voor u de vlucht en een hotel boeken.

3) Uw huis kopen in Spanje

Nu wordt het pas echt spannend! De aankoop van uw droomwoning is best een heel leuke en spannende ervaring. Immospain helpt mensen hun Spaanse droom te verwezenlijken, samen met onze locale partner doen we dit al sedert 1985. Onze betrachting is ervoor te zorgen dat u een gelukkige en trotse eigenaar wordt van een mooie eigendom in Spanje. Gedurende 25 jaar van dienstbetoon hebben wij honderden mensen geholpen bij de verwezenlijking van hun droom.

Als een familiebedrijf behandelen wij al onze klanten met respect en zonder enige uitoefening van druk of misleidende informatie. Wij geloven in een politiek van eerlijk zaken doen in alle openheid en transparantie.

Zo eenvoudig is het!