Contacteer onze vakmensen Investeren of wonen in Spanje? reken op ons!
Bel ons Kantoor: +32 0472 773769 of info@immospain.be

Fiscaliteit en hypotheken

FISCAAL ADVIES – FINANCIELE PLANNING – HYPOTHEKEN – IN SPANJE

Gelukkig hebben wij bij Immospain een zeer ruime ervaring en expertise om ervoor te zorgen dat aan alles wordt gedacht. Immospain gidst U vlot doorheen alle papierwerk en administratie.
Ook moet er (eventueel) rekening gehouden worden met :

Hypotheek lening in Spanje

Met onze jarenlange ervaring in hypotheken zijn wij de uitgelezen partner om U de beste hypotheek condities te bezorgen. Onze afdeling “boekhouding” kan voor U de fiscale aangifte in Spanje verzorgen.

Internationale Taks regels
Wij helpen U graag met de nodige informatie. Echter wanneer het komt tot speciale ingewikkelde constructies dan zullen wij U doorverwijzen naar financiële specialisten die U kunnen helpen met financiële planning .

Residentie in Spanje
Uw residentie status is zeer belangrijk want dit bepaalt in grote mate in welk land U wordt belast. Wij zullen U helpen met Uw aanvraag indien nodig.

Investeringen in Spanje
Specialist-fiskaal advies is aangewezen bij de aankoop van vastgoed en land in Spanje als investering. Wij zullen U doorverwijzen naar specialist-fiscalisten.

Trusts
Een “trust” (dit is een typisch Engelse konstruktie) is zeker niet gepast voor iedereen, maar kan interessant zijn ingeval van specifieke omstandigheden. Trusts kunnen gevoelig de verschuldigde belastingen,  erfenisrechten en andere taksen verlagen en biedt een uitstekende juridische bescherming  voor de trust holders.

Erfenisrechten
Net zoals in andere landen moet rekening gehouden worden met erfenisrechten. Wij bezorgen U graag alle details in ons kantoor.

Samengevat

Een aankoop van een woning heeft uiteraard zijn financiële implicaties.
Immospain is uitstekend geplaatst om U bij te staan op het gebied van fiscale zaken, zowel op privé- vlak als op vlak van bedrijven en vennootschappen.
Indien nodig kan steeds de hulp worden ingeroepen van onafhankelijke financiële experten.